Testimoni Minyak Herba Tradisional Wild.X
( 18SX : ruangan ini hanya untuk LELAKI DEWASA sahaja )

Ramuan Herba Tradisional
Wild.X ~ Minyak Urut Lelaki Paling Laris
Ramuan herba 100% & tiada kesan sampingan
Membesar & memanjangkan secara semulajadi
Kesan dapat dilihat selepas 1-2 minggu
Memulihkan masalah ereksi & tenaga batin
Memberi ketegangan & kekerasan luarbiasa

Harga Biasa : RM 60 / botol
Harga Offer : RM 40 / botol

Agen Jualan (klik sini)

rawatan herba untuk zakar lelaki





Cikgu Ahmad, 48 tahun
Saya menghadapi masalah pada saiz zakar. Ianya terlalu pendek dan agak kecil. Saya telah mencuba pelbagai jenis krim, minyak urut, pil untuk membesarkan zakar (termasuk Vimax), pam vakum dll, tetapi tidak memberi kesan. Telah ribuan ringgit saya laburkan, semuanya hampa.

Tetapi setelah menggunakan Minyak Urut Wild.X, masalah ini telah berjaya diatasi walaupun saya sudah berusia. Malah, selain memperolehi saiz zakar yang lebih besar dan panjang, zakar saya juga lebih tegak, lurus, keras dan saya mampu bertahan lebih lama semasa bersetubuh. Yang lebih menguntungkan, harga Wild.X yang amat murah (RM40 sahaja untuk 30ml), jika saya tahu tentang Wild.X lebih awal, kan bagus ...


Sebelum menggunakan Minyak Urut Wild.X - 2.8 inci


Selepas 5 bulan menggunakan Minyak Urut Wild.X - 4.75 inci



Naufal, 17 tahun
Saya merupakan peminat setia Minyak Urut Wild.X dan telah menggunakannya sejak tahun 2007 lagi. Rakan-rakan asrama saya sering mempermainkan saya kerana bertubuh kecil dan kurus. Lebih teruk lagi, mereka juga mentertawakan saiz zakar saya yang kecil.

Tetapi sekarang, saya memiliki 'kelelakian' yang paling hebat di antara mereka walaupun bertubuh kecil. Bukan saja saiznya menjadi sangat besar dan panjangnya mencapai 6.5 inci, ia juga amat keras dan bertenaga semasa 'teransang'. Tidak sia-sia saya mengamalkan Minyak Urut Wild.X


Selepas 1 tahun menggunakan Minyak Urut Wild.X - 6.5 inci



Bahrin, 32 tahun
Panjang zakar saya memang telah memuaskan 5.3 inci. Tetapi, masalah saya berkahwin dengan wanita barat selepas kami menuntut di U.K. Agak sukar bagi saya memuaskan isteri saya dengan saiz asal zakar saya. Saya telah mencuba pelbagai alat, pam, pil dan minyak, tiada perubahan atau amat sedikit kesannya. Ada yang kesannya hanya sementara, tetapi kesan sampingannya amat memeritkan

Setelah mencuba Minyak Urut Wild.X, terdapat perubahan yang ketara dari segi potensinya dan saiz juga kelihatan seakan makin mengembang. Akhirnya, setelah 8 bulan menggunakannya, saiz zakar saya telah mencapai 7 inci sekarang.


Selepas 8 bulan menggunakan Minyak Urut Wild.X - 10 inci



Tuan Haji Abdul Halim, 52 tahun
Secara jujurnya, saya telah berumur 52 tahun. Dalam usia begini, amat bermasalah untuk memuaskan isteri yang masih muda. ( saya mempunyai tiga orang isteri ) telah banyak produk yang saya cuba, tetapi tidak berkesan.

Apa saja yang ada iklan dalam tv dan akhbar, saya akan cuba, tetapi manghampakan. Dan saya sangat tidak suka kepada produk minuman, pil atau jenis makan kerana banyak yang menggunakan steroids.

Akhirnya, rakan-rakan saya yang juga ramai isteri telah memberitahu yang mereka selalu pergi berurut dengan seorang tukang urut profesional dan tukang urut tersebut menggunakan Minyak Urut Wild.X yang dijual oleh laman web Kedah2U.

Sungguh ajaib ! Dengan kuasa Allah swt, setelah seminggu saya menggunakannya, saya telah mendapat perubahan yang ketara. Dan sekarang, setelah dua bulan mengamalkan Minyak Urut Wild.X, saya telah dikurniakan tenaga seperti muda-muda dahulu. Malah lebih hebat !!! Terima kasih kepada Kedah2U

Testimoni ini diperolehi di http://peng-u.com/1232082338-berminat_nak_jadi_pembekal_wild_x_(minyak_urut_tenaga_b.html


Testimoni Daripada Blog Pengguna
Saya dikesan menghadapi tekanan darah tinggi sejak 1978 iaitu ketika baru berusia 25 tahun. Bersabit dengan masalah tersebut saya dinasihatkan supaya mengambil Metoprolol Tartate pada kadar 300mg (2 kali sehari dengan setiap pengambilan 150mg). Menurut kajian perubatan sebagaimana yang diberitahu oleh doktor, pengambilan dadah berkenaan dalam tempoh yang lama boleh mengakibatkan seseorang lelaki menghadapi masalah kekurangan tenaga seks. Pada 1999 saya telah diserang angin ahmar (stroke) ketika berumur 46 tahun sehingga menyebabkan sebahagian badan jadi lumpuh. Walau bagaimanapun tenaga seks saya masih boleh bertahan tetapi ‘cepat tewas’ biarpun zakar masih tegang. Saya merasa kasihan kepada pasangan (isteri) bila mendapati dia seperti tidak puas dan ini menyebabkan saya rasa bersalah. Selepas mengamalkan WildX selama 3 hari didapati ada perubahan kerana saya boleh bertahan dalam tempoh yang agak lama dan dapat memuaskan pasangan. Alhamdulillah. Saya bertekad untuk terus menggunakannya. Bagi mereka yang menghadapi masalah seperti saya jangan ragu-ragu mengamalkan WildX. (Lelaki Melayu).

Artikel ini dijumpai di http://asalbayu-bangkitsemula.blogspot.com/2008/10/wild-x.html


En.M, Melayu, 43 tahun, JKR Alor Star
Setelah dinasihatkan oleh En.Muhammad, saya telah berpuas hati dengan kepanjangan alat kelamin saya. Walaubagaimanapun, saya perlu menambah saiz lilitannya serta meningkatkan prestasinya secara maksimum kerana menghadapi masalah dalam kesihatan seksual. En.Muhammad juga menasihatkan saya agar mengelakkan daripada mengambil ubat-ubatan yang bersifat sementara tetapi akan merosakkan buah pinggang secara perlahan.

Saya mencuba Wild-X, minyak urut berasaskan herba semulajadi yang juga dijampi oleh En.Muhammad sendiri sebagai langkah pertama untuk memulihkan masalah lemah tenaga batin saya. Setelah 1 minggu mengamalkannya, ternyata banyak perubahan yang memeranjatkan saya. Antaranya :
- Batang zakar saya lebih keras berbanding dahulu
- Kelihatan banyak urat-urat timbul pada batang zakar
- Zakar saya kembali sihat & aktif seperti waktu muda dulu
- Air mani saya lebih lambat terpancut berbanding sebelum
- Kemaluan saya masih lagi keras walaupun sudah 'muntah'
- Boleh mengulangi persetubuhan bersama isteri utk beberapa kali
- Isteri saya sering ingin bersama. Saya juga lebih yakin & bersedia


Mr.S (Chinese), 29 tahun, Businessman, Alor Star
I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend from Kedah2U gave one bottle Wild-X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma..
After I cubanya untuk 3 hari, I realized that :
- My ejaculation ketara lebih lambat
- My penis size & panjangnya makin bertambah
- My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do ...

Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not FOC anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don't u try, it's really great Malays Sexual Health Product I'd never met b4. Tq my Wild-X


Student glamour 2006, Melayu, 18 tahun, Pelajar UUM, Sintok
Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek' banyak melancap ( onani ), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana ? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak..

Saya try order sebotol Wild-X, mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama ( pagi, lepas bangun tidur ) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa 'dia' berdenyut-denyut, macam ada 'karan'. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 ( sblm tidur ) Pagi esok, bila bangun tidur, 'dia' terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild-X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best ( x leh habaq la ) Saya mmg pueh hati dgn Wild-X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau..


Mat, Melayu, 42tahun, Pulau Langkawi, Kedah
Saya ada masalah nak bermain lama dengan isteri saya & zakar saya tidak keras sepenuhnya. Ini menyukarkan isteri saya mencapai kepuasan semasa hubungan seks.

Selepas 1 minggu mencuba Wild-X, kesannya amat menakjubkan sehingga zakar saya kembali bertenaga malah lebih hebat berbanding sewaktu muda-muda dulu. Batang zakar saya juga sangat keras dan besar dan panjangnya juga turut bertambah. Memang puas hati !


Untuk kembali ke menu utama (klik sini)


Ubat Kuat Tahan Lama Bersetubuh untuk Zakar Besar, Panjang, Kuat Tenaga Batin. Ubat Kuat Cialis, Ubat Kuat Lelaki, Ubat Tahan Lama, Ubat Mati Pucuk
Thanks for your visit. Copyright © & Designed by Kedah2U Group
Ubat Tahan Lama Bersetubuh, Petua Zakar Besar, Panjang, Kuat Tenaga Batin. Ubat Kuat Cialis, Ubat Kuat Lelaki, Teknik Tahan Lama semasa Bersetubuh
Member Links :
Rawatan Penyakit | Produk Lelaki (18SX) | Produk Wanita (18SX) | Iklan PERCUMA | Info Jawatan Kosong
Penyakit Kencing Manis | Penyakit Batu Karang | Kisah Seram Benar | Pil Vimax dari Kanada
Minyak Urut Zakar Rawatan Tenaga Batin Lelaki, Rawatan Lelaki Paling Mujarab - Lebih KUAT, BESAR & PANJANG !!! Ubat Kuat Tenaga Batin untuk Tahan Lama Bersetubuh. Ubat Kuat Tahan Lama, Ubat Kuat Lelaki, Ubat Kuat Seks, Ubat Kuat Wanita, Ubat Kuat Zakar, Ubat Kuat Tenaga Batin, Ubat Kuat Perempuan, Ubat Kuat Seks Wanita, Ubat Kuat Batin, Ubat Kuat untuk Lelaki, Ubat Kuat Lelaki di Farmasi, Ubat Kuat Jantan, Vimax Malaysia, Vimax Pills Review, Vimax Testimonial, Wimax Malaysia, Cara Membesarkan & Memanjangkan Zakar, Petua Zakar Besar Panjang Update 20090910