Panduan Tambahan untuk Penggunaan Wild-X
Maklumat yang dipaparkan di sini adalah sebagai tambahan kepada asas penggunaan WildX yang terdapat pada label produk.

Cara Penggunaan Biasa
Cara penggunaan WildX adalah amat mudah dan ianya adalah seperti yang dinyatakan label produk tersebut. Hanya lumurkan sedikit minyak ke seluruh zakar, kemudian mengurut zakar ke atas / ke depan. Waktu dan kekerapan untuk mengurut adalah mengikut kehendak sendiri. Malah, bagi yang tiada masa untuk mengurut, cukup sekadar melumurkan minyak pada zakar sebelum tidur dan biarkan semalam hingga ke pagi.


Cara Penggunaan Tambahan
Bagi yang dapat meluangkan lebih masa, terdapat beberapa petua tambahan yang boleh diamalkan untuk mendapatkan kesan yang lebih 'hebat' daripada cara penggunaan yang biasa.

Biasanya urut tenaga batin yang diamalkan oleh orang-orang lama akan dilakukan pada waktu pagi selepas bangun tidur dan pada waktu malam sebelum tidur ( jika ingin bersama isteri, dilakukan sebelum bersama kemudian basuh sehingga bersih dan juga selepas bersama )

Minyak tersebut jika dibiarkan lebih lama adalah lebih baik lebih-lebih lagi apabila mengurutnya pada waktu sebelum tidur, baik dibiarkan semalaman dengan tujuan untuk membiarkan ramuan minyak tersebut meresap dan bertindak lebih lama ke dalam zakar.Teknik Mengurut Zakar - tambahan
Bagi yang ingin melakukan teknik urutan yang lebih berkesan, boleh amalkan teknik-teknik urutan berikut semasa menggunakan WildX :

urut1.jpg

Urut sisi kanan dan kiri zakar, dari arah pangkal hingga ke kepala zakar.
Tahan kulit di bahagian pangkal zakar jika kulit zakar berkedut / kendur.
Lakukan 5 kali urut sekali genggaman.


urut2.jpg

Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar.
Ulang 7 kali.


urut3.jpg

Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan jari perlahan-lahan.
Ulang 11 kali.


urut4.jpg

Urut di celah pelipat peha menghala ke arah bahagian lutut.
Ulang 21 kali.


urut5.jpg

Urut pangkal zakar ke arah luar di bahagian kanan, kiri , atas dan bawah.
Ulang 7 kali.


urut6.jpg

Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan.
Luruskan kaki sedikit demi sedikitAmalan Berterusan Untuk Kesan Yang Berterusan
Penjagaan kesihatan zakar dengan WildX adalah seperti anda melakukan senaman. Jika diamalkan berterusan, kesannya akan lebih hebat dan akan berterusan juga. Malah, ramai pengamal urutan tenaga batin dahulu yang masih hebat walaupun berusia lebih 100 tahun. Dan seperti senaman juga, adalah mustahil jika penjagaan kesihatan zakar hanya diamalkan untuk mendapatkan kesan yang segera di awal penggunaan dan kesan berterusan setelah berhenti.

Namun jika terdapat lain-lain masalah pada sistem badan seperti menghidapi penyakit kencing manis, lelah, buasir atau mengalami masalah saraf, rawatan pada bahagian zakar sahaja adalah tidak memadai. Masalah pada sistem badan hendaklah dirawat terlebih dahulu atau serentak dengan pengunaan WildX. Secara purata, hanya 5% daripada pengguna WildX yang dihasilkan sejak tahun 1999, tidak berjaya kerana terdapat masalah pada bahagian badan yang lain.

Berdasarkan pemantauan yang sentiasa dilakukan, 99.9% lelaki yang sihat akan mendapat kesan yang memuaskan dengan penggunaan WildX dan akan terus mengekalkan potensi optimum dengan pengunaan WildX secara berterusan. Malah ramai juga pengguna WildX yang semakin bertambah 'hebat' apabila semakin lama menggunakannya.


Ingin Produk yg tidak Perlu Urutan & Hanya Sapu sahaja ? (klik sini)


Untuk kembali ke menu utama (klik sini)Thanks for your visit. Copyright © & Designed by Kedah2U Group

Member Links :
Rawatan Penyakit | Produk Lelaki (18SX) | Produk Wanita (18SX) | Iklan PERCUMA | Info Jawatan Kosong
Penyakit Kencing Manis | Penyakit Batu Karang | Kisah Seram Benar | Pil Vimax dari Kanada